Untitled
27 feb 2012
week 12: 16 t/m 22 februari

Op 16 februari zijn we weer naar de cursus babymassage geweest. Deze keer werden ook de rug en schouders gemasseerd. Na de cursus zijn we nog een blokje om geweest met Lieke en Julian.
Samen met tante Maartje en Eline hebben we op 17 februari weer bij opa en oma geluncht en op 19 februari zijn we weer bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest.
Op 20 februari ben ik naar de huisarts geweest, omdat ik nog altijd pijn heb bij het voeden. De huisarts had nog nooit gehoord van inwendige spruw en vaatvernauwing leek hem ook erg onwaarschijnlijk (dat waren de mogelijke oorzaken voor de pijn volgens de lactatiekundige). Omdat de huisarts niets kon vinden heeft hij me voor de zekerheid doorgestuurd naar het ziekenhuis voor een echo. Gelukkig was er op de echo niets bijzonders te zien, op een kleine cyste na. Aan de ene kant een hele opluchting dat er niets gevonden is, aan de andere kant ook wel vervelend, want zonder oorzaak is er ook geen oplossing. De huisarts gaf aan dat ik toch maar de afweging moet gaan maken of ik, ondanks dat borstvoeding voor Bas het beste is, als het voeden pijn blijft doen zal overstappen op flesvoeding. Toch wil ik die stap nu nog niet zetten. Ik wil voor Bas het beste en dan voelt het een stuk beter als je moet stoppen met borstvoeding omdat er niet genoeg melk meer is, dan stoppen omdat het pijn doet. Ik ga de komende paar dagen de pijnlijke kant afkolven en geef Bas dan om en om de “goede” borst en een flesje afgekolfde melk. Hopelijk wordt de pijn minder na een paar dagen rust.
Op 21 februari is Bas weer gewogen. Hij is nu gelukkig weer wat meer aangekomen (175 gram; hij weegt nu 5.375 gram).
Bas was aan het eind van deze week erg verkouden. Zijn neus zit behoorlijk dicht en daardoor kan hij moeilijker drinken. Af en toe een neusspray gebruiken en een kapotgesneden ui op zijn kamer lijken wat verlichting te geven.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative